Iarba, caini, baloane, vaci.....

Campul de la bunik-mea:

Spatiu deschis necultivat , de intindere relativ ..mare, unde am invatat la inaintata varsta de 6 ani sa merg pe bicicleta, impinsa de dragul meu bunic ("Hai draq-ului odata ca o sa ajungi ca mosul X care merge pe jos peste tot!")

:))


Eu:"-Pe vremea noastra, campul era mai...verde...."

Charlie:"-Da, era mai.....gazon.."


In penultima dupamaiaza senina din sederea la ai mei, eram noi doi, cateii mei, un castron cu o solutie "suspecta" galbena(Nivea diamond nuj-ce sampon si Fairy-inamicu' grasimii), o sarma indoita lipita cu leucoplast, niste vaci care au venit mai tarziu, 2 telefoane moble si un aparat foto pe campul din spatele gradinii mele.

In stilul meu caracteristic, i-am trimis un mesaj sa vina repede ca am nevoie la o chestie urgenta de ajutorul lui. Saracu' a venit in 5 min, mai repede decat ma asteptam, si a fost surprins la vederea "echipamentului " de pe masa.

Eu:"-Ah, am uitat sa iti zik. Facem baloane pe camp.Am nevoie de ceva cadre si nu pot singura!"

Nu ne mai statusem la vorba de ceva timp si mi-a zis ca vrea sa se ocupe de fotografie(cu juma' de gura) .Cum nu-i prea ieseau baloanele, i-am dat lui aparatul pentru o vreme.

Ne cunastem de preaaa multi ani ca sa ne irosim timpul cu discutii inteligente ("EL: -Am descoperit ca Roxi e fitzoasa si Micky e de treaba. Eu: -E bine ca incepi sa iti cunosti cainii....")









2 Comments

Anonymous said...

preaaa preaa mijto!mai ales pozele:X

Georgiana said...

foarte tare!!!bravo! si solutia "balonata" ai facut-o din"Nivea diamond nuj-ce sampon si Fairy-inamicu' grasimii"? Foarte tare!:))

Back to Top