Her Madge-sty, the Queen!

Madonna s-a asezat comod pe tronul pop-ului si se pare ca nu vrea sa se ridice prea curand. Se pare ca nu mai oboseste sa se tina in fruntea topurilor si ca n-are de gand sa-si apropie picioarele. Cu ajutorul unui program strict de fitness si (muuuult) Botox, ea arata, spun unii, mai bine ca niciodata, fiind mandra posesoare a unui corp multifunctional de invidiat. In opinia mea, ea nu a fost niciodata o revolutionara. De fiecare data, a gasit o portiune a trendului anilor respectivi de care s-a folosit si/sau l-a dus la extrem de fiecare data intr-o maniera aprox originala. Si i-a iesit foarte bine. S-a reinventat odata cu fiecare album si i-a oferit publicului o noua imagine fresh {care vindeee!} de fiecare data.. In schimb, hainele, pozitiile si gesturile vulgare incep sa mi se para prea mult pt cineva de varsta ei si cu ceva copii acasa ["Heey! There's our mom touching herself on the TV! Again!"]. Poate ca asa se mentine tanara in ochii fanilor. Poate ca firea ei de artist e mai " nebunatica". Cert este ca asa a reusit sa socheze de fiecare data si/sau sa ne faca pe majoritatea sa vorbim despre ea. Tocmai de aceea, nu cred ca ca schimba ceva prea curand, chiar daca fotografia de pe coperta albumului ei "Hard candy" mi se pare plictisitoare din partea cuiva care, din punct de vedere vizual, ar putea transmite si alt mesaj decat SEX, singurul pe care-l emana de ceva ani. Sper ca viitorul album, mai ales coperta&piesele nu ne va invita sa o lingem ca pe o bombonica tare si batrana ce este.

3 Comments

Anonymous said...

in 98-99 ajunsese la un grad de expresivitate in concordanta si cu vremurile si cu varsta ei. dupa aceea a dat'o pe sclipiciuri neasortate cu buletinul, cam de la clipul ala cu "music"... care e prea prea golden. pur si simplu n'am de ce sa vad copanele de pui de 50 ani in costum de gimnastica. am mai vazut si la cher etc prostia asta. please madonna, get deep, get spanish, grow up, wear clothes! metaforic vorbind, madam asta traieste din laba :)) aka din gloria deja atinsa, vanzarile merg din inertie.

Anonymous said...

Inainte sa ajunga celebra, Madonna a avut parte de mult mult sex.Contextul il stim toti.Te-ai gandit vreodata ca lucrul asta ar putea fi motivul secret pentru felul in care arata ea la varsta pe care o are acum ?

MoniQue said...

Imi plac cizmele babei.Miu Miu.

Back to Top